• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
Registrovaných užívate¾ov: 3589
Zaslaných príspevkov: 100875
forum
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
Datastor Modpack Main Spanish STALKER Community STALKER Community in France RPG Vault
Prvá slovenská fanstránka o hernej sérii WORMS NightStalkers: Return to Chernogorsk Zone - OFP Mod ChernobylZne.cz




S.T.A.L.K.E.R. LARP

Postavy - Herné CP

ciara
19.04.2011 | Branislav Šiftár
 
Barman
 
Další z veteránů. Původně snad byl opravdu barmanem někde v Kyjevě, ale po neshodách s místní mafií se uklidil právě do Zóny. Začínal jako obyčejný stalker a poměrně rychle se vypracoval na žoldáka bez skrupulí, který za peníze udělá cokoliv.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Ljoňa
 
Tajemná mladá dívka, kterou Barman objevil zraněnou a zuboženou v Zoně, když se vracel z jedné ze svých pašeráckých výprav. Nikdo neví kdo je, odkud je a ani kde se tam vzala, ani ona sama. Nic ze své minulosti si totiž nepamatuje, utrpěla zřejmě nějaký velký šok.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Sergej Davidov
 
Ivan Torgov byl doktorandem na Moskevské univerzitě, specializoval se v oboru molekulární biologie a imunologie. Po skandálu s prodejem materiálů k výrobě biologických zbraní se však stáhl do ústraní. Zkazky o neuvěřitelných objevech v Zóně ho však zaujaly do té míry, že prý zinscenoval vlastní smrt a kontaktoval svého někdejšího kolegu, profesora Oparina, nyní již jako Sergej Davidov.
 
 
Viac info
 
 
 
 
 
 

 
 
Čmelák
 
Slobodný stalker, vlk – samotár. Prednedávnom prišiel do Zóny so skupinou kamarátov za vidinou ľahkého zisku. Pri úteku po jednom nevydarenom záťahu zostal sám ako prst uprostred anomálneho poľa. Po troch dňoch sa polomŕtvy objavil pri dverách Barmanovho príbytku.
O svojich zážitkoch však nikdy nikomu nepovedal ani slovo. Jeho priateľov už viac nikto nevidel...
 
 
Viac info
 
 
 
 

 
 
Krtek
 
"27.5.2016 bol na bližšie nešpecifikovanom mieste mimo Zóny zadržaný Vasil Sudajev zvaný Krtek a okamžite prevezený do väzby s najprísnejším stupňom stráženia. Je podozrivý s pašovania drog a zbraní polovojenským skupinám a jednotlivcom do uzavretého a kontrolovaného pásma."
 
- toľko oficiálna správa z najvyšších miest. Všetkým teraz môže byť jasné, že ho niekto práskol a v Zóne sa asi dlhšiu dobu neukáže...
 
 
Viac info
 
 
 

 
 
Tulák 
 
Divnej pavouk, potuluje se zonou a občas (když má náladu) i někoho vytáhne z bryndy. Většinou není zrovna přátelský, ale zase nestřílí stalkery hned na potkání. Povídá se, že komu se ho podaří potkat v zoně a má to štěstí dostat se mu do přízně, tak se může dozvědět i nějakou cennou informaci..
 
 
Viac info
 
  
 

 
 
Incognitus
 
Narozen v zemích bývalého Sovětského svazu. Začinajíc v ozbrojených složkách státu hrdě bránil svoji socialistickou vlast. Po 86. se však věci změnily, a Inco opustil svoji vlast. Dlouho působil jako nájemný žoldák všem armádám světa, kdy mu pro jeho praxi byly svěřováni ti nejlepší muži, kterým povětšinou dopřál ten luxus se vrátit domů. Roky však plynuly a léta bojů se podepsaly jak na jeho psychické tak fyzické kondici
 
 
Viac info
 
 
 

 
 
Katcher
 
Demyan Slavick zvaný Prsnaj po posledních událostech ustoupil do pozadí, prý kvůli tomu, že jej neustálé boje a počítání mrtvých unavuje a chtěl by se ještě více věnovat studiu Zóny. Mnozí, co jej dobře znají, vědí, že s tím bojem to není tak úplně pravda, ale uznávají ho jako velitele a jeho rozhodnutí je pro ně směrodané. Málokdo ví kde se nachází a ještě méně lidí má odvahu ho od studia rušit. Proslýchá se, že je připraven se opět ujmout přímého bojového vedení frakce, pokud by bylo třeba. Ve vedení ho zastupuje šaman, který má blíže k duchovnu Zóny.
 
 
 
 
 

 
 
Sybrakos
 
O novém veliteli Duty se v zoně mnoho neví. Někdo říká, že krátce vstoupil do konkurenční frakce Freedom jenom proto, aby se bývalého velitele Duty - Naruta - zbavil a zasedl na jeho místo (sám ho vhodil do anomálie). Jiní zase tvrdí, že je to člen ukrajinské protidrogové policie, který se do Zony infiltroval v převlečení za obyčejného Stalkera-samotáře, aby se s oblastí mohl důkladně seznámit.
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Karpov
 
O Andrejovi kolují poměrně rozporuplné informace. Jedni říkají, že se Andrej v Zóně narodil, jiní že přišel s Armádou a pak dezertoval a nebo utekl do Zóny před zlobou svých bývalých mafiánských pánů...
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Rublev
 
Nováček v zóně, a kromě několika drbů o něm moc ověřených informací není.
Narodil se a většinu života strávil v Moskvě, ale neexistují žádné záznamy o jeho studiu, zaměstnání nebo snad odvodu daní.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 Rob
 
Pokud nebude pobíhat po Zóně s foťákem na krku, určitě ho najdete někde kolem Baru. Šéfredaktor novin se do Zóny dostal za účelem kvalitní reportáže.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Kemper
 
Pochází z menšího města v severní Čečně, kde měl s otcem řeznictví. Během války o otce přišel, stejně tak i o obchod. Vyměnil tedy sekáček na maso za pilku na kosti a začal pracovat v místní nemocnici. Od raněných vojáků se doslechl o Zóně, a protože ho tu už nic nedrželo, vydal se zkusit štěstí tam. Brzy zjistil, že na běžnou stalkeřinu je moc pohodlný a tak hledal jiný způsob obživy. Polní špitál se díky zkušenostem z domova stal jasnou volbou.