• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
Registrovaných užívate¾ov: 3589
Zaslaných príspevkov: 100875
forum
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
Datastor Modpack Main Spanish STALKER Community STALKER Community in France RPG Vault
Prvá slovenská fanstránka o hernej sérii WORMS NightStalkers: Return to Chernogorsk Zone - OFP Mod ChernobylZne.cz




S.T.A.L.K.E.R. LARP

Larp 2012 registrace

ciara
05.03.2012 | Branislav Šiftár

Dátum akce: 1.7. - 7.7.2012

 

 
 
 
Registrace na místě začínají již v sobotu večer, poslední možnost je v neděli ráno. Hra samotná začíná v neděli v dopoledních hodinách, konec někdy v sobotu po poledni. Pak nasleduje úklid a samozřejmě blowout:-)
 

 
13.6.2012 Konečný zoznam všetkých hráčov s potvrdenými registráciami
 

 
Potvrdené registrácie:  do 30.4.2012 - títo hráči dostávajú tričko :-)
 
Adams
Aktiv
Barry
Dikobraz
Dudo
Eda
Geurgios
Gom
Hankye
Judy
Jura Aktiv
Jurdam
Kruha
Larisa
Lownes
lubik-f
MadMaxxim
Mogh
Orso
Patres
Petis
Rašo
Romanov
Salamander
Santixx
Sergej
Skiv
Sotek
Šuhinka
Thibir
Thoran
tombo
Vampyrcik
Vemza
Vendulka
Wang
Yaroush
yustme
Zeldar
Zlatak
 
 
Pro letošní ročník jsme zavedli jednu novinku, a sice povinnou platbu předem, kdo zaplatí, má své místo na akci jisté. Pamatujte proto na to, že nejste registrovaní, dokud nám od vás nedojde platba.
Registrujte se opět zasláním e-mailu, na adresu case.zt@gmail.com, do předmětu zprávy uveďte "REGISTRACE - STALKER 2012".
 

Registrační email musí obsahovat následující:
 

1) V případě, že jste se hry již účastnili, stačí zaslat váš NICK, nebo osobní ID (k zjištění v pravém horním rohu ID karty) a na jak dlouho chcete jet (počet dní).
2) Pokud jste nový hráč, zašlete doporučení (kdo Vás na akci doporučil), osobní údaje: NICK, jméno, datum narození, kontakt (stačí e-mail), zdravotní stav. Dále herní údaje: Herní jméno, datum narození, místo narození, místo pobytu, frakce, foto obličeje a na jak dlouho chcete jet (počet dní).

 
Poté co odešlete registrační e-mail, máte týden na zaslání platby na účet 43-8668490237/0100, platbu poukazujte bankovním převodem a do zprávy pro příjemce uveďte svůj NICK z registračního e-mailu, ať je možné platby snadno spárovat.V případě hromadné platby, uveďte v registračním E-mailu hráče, za které platíte a ve zprávě pro příjemce NICK plátce.
 

Cena za celou akci je 1.200,- Kč.
 
Pro hráče, kteří jedou za frakci Čuma, se tento poplatek snižuje na 1.000,- Kč, z důvodů práce frakce pro organizaci.
Pokud chcete jet jen na vybrané dny, pak je cena 200,- Kč/den.
 
Cena se dále snižuje o 50,- Kč, pokud budete na této naší akci již čtvrtým rokem. Pokud jste si zakoupili, popřípadě chcete zakoupit detektor (jeho cena je 800,- Kč), je zde další možnost uplatnění slevy, a sice ve výši 10%.
 
Pokud by snad někdo měl s kalkulací výsledné částky problém, neváhejte nás kontaktovat na fóru, či na e-mailu prsnaj@seznam.cz.
 

Registrace opět probíhá ve vlnách, nejprve se tedy mají možnost registrovat ti, kteří s námi již někdy v minulosti na akci jeli. Tato první vlna trvá do 31. března. Následuje druhá vlna, která už je určena i pro nové hráče s doporučením, ta potrvá až do 31. května. Poté již není možné se registrovat. Vyřízení vaší registrace je možné zkontrolovat na webu v seznamu registrovaných hráčů. Update probíhá 1-2x do týdne, většinou středa a neděle.

 
Upozorňujeme, že námi požadovaný věk hráče je min. 18 let.

 
Zrušení již provedené rezervace je možné se storno poplatkem 10% až do 31. května.  V mezidobí od ukončení registrace do začátku hry je storno poplatek 20%. Registrační storno pokrývá náklady spojené s přípravou hráče do hry.
 
V případě nedostavení se na akci registrační poplatek propadá, je zde ale možnost poslat náhradníka (po domluvě s organizátorem).
 
V případě vážného důvodu (nemoc, úraz, apod. - je potřeba doložit lékařské nebo jiné potvrzení, neschopenka) je registrační poplatek vratný.
 

A poslední důležité upozornění, pečlivě si zkontrolujte postup pro registrace, ať vám v registračním e-mailu něco nechybí, jinak hrozí, že nebude vyřízen a vy se tak na akci nedostanete.
 

 
INFORMACE PRO HRÁČE ZE SLOVENSKA - hráči z Čech nemohou použít tyto metody platby
 
1) Hráči ze Slovenska, kteří se hry již účastnili, popřípadě náleží do prověřených týmů, či jsou členy GSG mohou zaplatit na místě.
 
2) Hráči ze Slovenska, kteří se ještě neúčastnili, a nejsou v proveřeném týmu, či členové GSG, mohou posílat platbu na PAYPAL účet case.zt@gmail.com. Jiná metoda platby není možná. Takto provedenou platbu je nutné posílat z registračního e-mailu, nebo při registraci uvést odkud přijde, jinak hrozí odmítnutí platby.