• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
Registrovaných užívate¾ov: 3589
Zaslaných príspevkov: 100875
forum
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
Datastor Modpack Main Spanish STALKER Community STALKER Community in France RPG Vault
Prvá slovenská fanstránka o hernej sérii WORMS NightStalkers: Return to Chernogorsk Zone - OFP Mod ChernobylZne.cz




S.T.A.L.K.E.R. LARP

Postavy

ciara
27.03.2009 | Branislav Šiftár
Rejstřík osob - CP
 
 
Tajný dokument
 
Číslo spisu: 880965-2007
 
 
K nahlédnutí - více info
 
 
 
 
Nezvěstný
 
Místo nynějšího působení není známo
 

 
Složka moskevské univerzity
  
Oparin se jako asistent profesora Haniče a jeho kolegy Kruglova účastnil prvních expedičních výprav do oblasti Zóny už v roce 2010.
Po záhadné smrti Haniče v tomtéž roce se vrací do Moskvy, kde vyučuje na státní univerzitě fyziku a biochemii.
Před rokem se znovu objevil v Zóně, avšak po fiasku s falešným vědcem a ukradenými daty částečně ztratil původní podporu armády.
Dnes se jeho laboratoř krom vládních výzkumů zabývá i těmi komerčními..
 
 
 

 
 
Tajný dokument
 
Povídá se, že jakožto velitel frakce Freedoom, si vede dobře a spravedlivě, umí ocenit odvahu a statečnost, a že by za své muže dal ruku do ohně. Druzí zase tvrdí, že zabíjí bezbranné a že by se nerozdělil ani o tu poslední konzervu, natož aby měl kousek charakteru, co by se jak špína za nehet vešel. 
 
 
 
 
 
 
 

 
Dokumentace z archivu KGB
 
Nadpraporčík Burdovic
 
Frakce: Armáda

Průserář. Bejvalej agent KGB a rozvědky. Snažil se ho zbavit už Putin, ale protože měl na triku to samý, tak nemohl, aby na něj něco neprosáklo ven, takže počkal, až se Medvěděv dostane k moci. Pak už to chtělo jen trochu politickýho lobování a náš milý Burdovic se ocitl tam, kde už nic neudělá. Měl tu být na chvíli, ale na tohle místo se fronty nestojí.
 
 
 

 
Barman
 
Další z veteránů. Původně snad byl opravdu barmanem někde v Kyjevě, ale po neshodách s místní mafií se uklidil právě do Zóny.
Začínal jako obyčejný stalker a poměrně rychle se vypracoval na žoldáka bez skrupulí, který za peníze udělá cokoliv. Pracoval hlavně pro obchodníky, ale spolupráce s armádou mu také nebyla cizí.
Někdy v desátém roce se prý dostal až někam k elektrárně a moc nechybělo, aby tam zůstal. Následky to na něm zanechalo dosud, proto vypadá jak oživlá mrtvola. Po uzdravení si zřídil hnízdo v samém centru Zóny a svých starých kontaktů využil k tomu, že z Baru vytvořil poměrně bezpečné centrum obchodu, kde lze sehnat opravdu všechno. 
 
 
 

 
Spis z velitelství Oscar Foxtrot 5
 
 
Číslo spisu: 102366-2009
 
 
K nahlédnutí - více info
 
 
 
 
 
 
 

 
 Andrej Rastakov
 
 
 
 
 
 
K nahlédnutí - více info
 
 
 
 
 
 

 Mrtvé CP
 
 
Armádní dokumentace
 
 
Číslo spisu: 2009-843
 
 
K nahlédnutí - více info
 
 
 
 
Dokument odtajněn k 24.11.2015
 
 

 
Boris Vodkovič Čmelskyj
"Vodka"
 
Informátor
 
Frakcia: stalkeri
Miesto: Bar
 
Do Zóny ho priviedli stopy po vedcovi na úteku – Šmelevovi – a veľmi rýchlo zapadol do miestneho folklóru. Ako bývalý člen rozviedky si vždy vie nájsť svoje cestičky nielen k rôznym informáciám, ale aj v samotnej Zóne. Je tŕňom v oku Armáde, kvôli jeho prevádzačským aktivitám, ale stále zostáva cenným zdrojom informácií, vďaka sieti podplatených donášačov.
 
O svoje vedomosti sa podelí rád – avšak za poriadny balík peňazí. Najčastejšie ho je možné stretnúť v Bare u 100 RADov.
 
 

 
Michail Narutovič
 
Narozen v Pripyati ke konci roku 1978. Těsně před Černobylskou katastrofou odjel k příbuzným na Krym kde po dovršení 18 let vstoupil do námořnictva.
Po několika letech se však náhle objevuje v Zóně. Podle neověřených zpráv dezertoval pár dní po nálezu těla jeho nadřízeného důstojníka… Dá se pouze spekulovat zda je mezi těmito událostmi nějaká souvislost.
 
Jak sám říká jeho ideou je „očistit“ Zónu od špíny. Pevně věří ve svoji ideu a časem se jeho jméno začíná objevovat v souvislosti s organizací Duty. Postupem času se dostává až do čela organizace kde vládne pevnou rukou a je postrachem banditů i mutantů.
 
Velitel Duty, Michail Narutovič, byl zajat členy Freedoom a Monolitu. Po krátkém procesu a mučení byl vhozen do anomálie, kde zemřel.