• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
Registrovaných užívate¾ov: 3589
Zaslaných príspevkov: 100875
forum
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
Datastor Modpack Main Spanish STALKER Community STALKER Community in France RPG Vault
Prvá slovenská fanstránka o hernej sérii WORMS NightStalkers: Return to Chernogorsk Zone - OFP Mod ChernobylZne.cz




S.T.A.L.K.E.R. LARP

Larp 2010 postavy

ciara
29.01.2010 | Branislav Šiftár
Oparin
 
Oparin se jako asistent profesora Haniče a jeho kolegy Kruglova účastnil prvních expedičních výprav do oblasti Zóny už v roce 2010.
Po záhadné smrti Haniče v tomtéž roce se vrací do Moskvy, kde vyučuje na státní univerzitě fyziku a biochemii.
Před rokem se znovu objevil v Zóně, avšak po fiasku s falešným vědcem a ukradenými daty částečně ztratil původní podporu armády.
 
 
Viac info
 
 
 
 
 

 
Sergej Davidov
 
Ivan Torgov byl doktorandem na Moskevské univerzitě, specializoval se v oboru molekulární biologie a imunologie. Po skandálu s prodejem materiálů k výrobě biologických zbraní se však stáhl do ústraní. Zkazky o neuvěřitelných objevech v Zóně ho však zaujaly do té míry, že prý zinscenoval vlastní smrt a kontaktoval svého někdejšího kolegu, profesora Oparina, nyní již jako Sergej Davidov.
 
 
Viac info
 
 
 
 
 
 
 

 
Čmelák
 
Slobodný stalker, vlk – samotár. Prednedávnom prišiel do Zóny so skupinou kamarátov za vidinou ľahkého zisku. Pri úteku po jednom nevydarenom záťahu zostal sám ako prst uprostred anomálneho poľa. Po troch dňoch sa polomŕtvy objavil pri dverách Barmanovho príbytku.
O svojich zážitkoch však nikdy nikomu nepovedal ani slovo. Jeho priateľov už viac nikto nevidel...
 
 
Viac info
 
 
 
 
 

 
Krtek
 
Pochází z jedné z vesniček, kterou odmítli starousedlíci po 86. opustit. Je jedno z Dětí Zóny. Proto zná Zónu jako málokdo. Narodil se někdy v letech po havárii. Otec pracoval v elektrárně na 4. Reaktoru, ale dostal rakovinu a po několika letech zemřel. Matka pak spáchala sebevraždu, když bylo Vasilovi sedmnáct. Od té doby se protloukal sám.
 
 
Viac info
 
 
 
 

 
Tulák 
 
Divnej pavouk, potuluje se zonou a občas (když má náladu) i někoho vytáhne z bryndy. Většinou není zrovna přátelský, ale zase nestřílí stalkery hned na potkání. Povídá se, že komu se ho podaří potkat v zoně a má to štěstí dostat se mu do přízně, tak se může dozvědět i nějakou cennou informaci..
 
 
Viac info
 
  
 

 
Zagněv
 
V Zóně je od nepaměti.
Usadil se na jejím okraji a pustil se do obchodů. Začal od Stalkerů nakupovat artefakty, které pak prodával na druhé straně. Je mu jedno s kým obchoduje, důležitý je pro něj zisk. Po čase rozšířil sortiment o zbraně a informace.
 
 
Viac info
 
 
 
 
 
 

 
Sybrakos
 
O novém veliteli Duty se v zoně mnoho neví. Někdo říká, že krátce vstoupil do konkurenční frakce Freedom jenom proto, aby se bývalého velitele Duty - Naruta - zbavil a zasedl na jeho místo (sám ho vhodil do anomálie). Jiní zase tvrdí, že je to člen ukrajinské protidrogové policie, který se do Zony infiltroval v převlečení za obyčejného Stalkera-samotáře, aby se s oblastí mohl důkladně seznámit.
 
 
Viac info
 
 
 
 
 

 
Karpov
 
O Andrejovi kolují poměrně rozporuplné informace. Jedni říkají, že se Andrej v Zóně narodil, jiní že přišel s Armádou a pak dezertoval a nebo utekl do Zóny před zlobou svých bývalých mafiánských pánů...
 
 
Viac info
 
 
 
 
 
 

 
Prsnaj
 
Občanským jménem Demyan Slavick, se Prsnaj, coby sedmnáctiletý mladík nechal naverbovat k pravidelné armádě na jižní Ukraině, prošel základním výcvikem a pro svou zálibu v elektronice a chemii se dostal díky četným konexím a bující korupci k rozšířenému výcviku pyrotechniky a spojařiny. Po zdařile tutlaném krachu krvavých komand, jichž se zůčastnil již jako velitel družstva, se jeho stopa ztrácí aby se opět vynořila v Africe po pěti letech, kde se jako pětadvacetiletý "byznysmen" pokoušel prorazit s cestovkou smrti a organizoval lovy na obyvatele místních vesnic.
 
Viac info
 
 
 

 
Barman
 
Další z veteránů. Původně snad byl opravdu barmanem někde v Kyjevě, ale po neshodách s místní mafií se uklidil právě do Zóny. Začínal jako obyčejný stalker a poměrně rychle se vypracoval na žoldáka bez skrupulí, který za peníze udělá cokoliv.
 
 
Viac info
 
 
 
 
 
 
 

 
Peťan
 
Jednou přišel do Baru a už tam zůstal. S Barmanem si padl do noty a od té doby se osazenstvo baru hádá, kdo je větší vydřiduch.
 
 
Viac info
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Ljoňa
 
Tajemná mladá dívka, kterou Barman objevil zraněnou a zuboženou v Zoně, když se vracel z jedné ze svých pašeráckých výprav. Nikdo neví kdo je, odkud je a ani kde se tam vzala, ani ona sama. Nic ze své minulosti si totiž nepamatuje, utrpěla zřejmě nějaký velký šok.
 
 
Viac info
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Andrej
 
V současné době asi nejznámější stalker v zóně. Spolu s Rosomákem a Prsnajem jsou asi poslední ze stalkerů „staré školy“ co ještě žijí. Přestože se našlo několik svědků kteří tvrdili, že viděli Andrejovo mrtvé tělo, a dokonce mluvili s jeho „duchem“, Andrej prokazatelně žije.
 
 
Viac info
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Krasnaja
 
Jedna z velmi mála žen v zóně. Tvoří téměř nerozlučnou dvojici s ostříleným stalkerem Andrejem.
 
 
Viac info
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Novinář
 
Pro ruský deník "Pravda" pracuji už asi 6 let, ale zatím jsem neměl štěstí na nějakou pořádnou reportáž. Když se mi z ničeho nic naskytla příležitost vyrazit do jakési armádou ovládané oblasti zvané Zóna, neváhal jsem ani chvilku.
 
Viac info