• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
Registrovaných užívate¾ov: 3589
Zaslaných príspevkov: 100875
forum
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
Datastor Modpack Main Spanish STALKER Community STALKER Community in France RPG Vault
Prvá slovenská fanstránka o hernej sérii WORMS NightStalkers: Return to Chernogorsk Zone - OFP Mod ChernobylZne.cz




S.T.A.L.K.E.R. Modding (modifikácie)

Rozšiřující modifikace

ciara
02.08.2007 |
 
ADVANCED MAPPING SYSTEM
 
Verze: 1.5
Autor: ZanderArch
 
Pokud se v Zóně často ztrácíte a nemáte ponětí, kde zrovna jste, mohla by vám pomoci tato malá modifikace, díky které na mapě v PDA uvidíte popisky všech oblastí s vyznačenými důležitými body. Text je v angličtině.
 
 

 
AFTERMATH MOD
 
Verze: neuvedeno (betaverze)
Autor: A_LONE_HOBO
 
Frakce se mezi sebou nesnesou, ať už se jedná o Svobodu, Povinnost, žoldáky, vojáky, Monolit a další. Proto by války mezi nimi měly být mnohem masivnější. A právě to zaručí tato modifikace. Zatím je však stále ve fázi betaverze.
 
 

  
ALL ARMOR MOD
 
Verze: 1.0
Autor: DJekman
 
Je-li vám líto, že se ve hře nenachází více obleků, neváhejte a stáhněte si tuto modifikaci, která přidá do hry následující obleky:
- 6 nových exoskeletonů (žoldácký, Svoboda, Monolith, Povinnost, poškozený, Mk.1)
- lehkou armádní vestu
- černý a hnědý kožený kabát
- obrněný oblek SKAT-9 (zelený) a SKAT-9M (černý)
 
   
 
 

 
G36 AND LR300 AIMPOINT MOD
 
Verze: 1.0
Autor: wse_jack
 
Tato úprava mění pohled skrze optiky u pušek H&K G36 a ZM LR300. Představu si můžete udělat z následujících obrázků.
 
 
   
 
 

   
GIRL ON TV
 
Verze: neuvedeno
Autor: Heru
 
Tento mod nahrazuje nudnou slideshow v televizi na mnohem zajímavější klip s tančící ženou. Ostatně, na co jiného by se asi tak stalkeři dívali...
 
 

 
GNOMUS´S SCOPES
 
Verze: neuvedeno
Autor: Gnomus
 
Jste-li milovníky optik ve stylu Call Of Duty 4, budete mít radost i z následující úpravy od Gnomuse. Jako jednomu z mála se mu podařilo vytvořit kvalitní textury optik včetně záměrných osnov.
 
 
 
 

 
HUD & BLOOD MOD
 
Verze: 1.3
Autor: pseudoant
 
HUD & Blood mod upravuje vzhled ukazatelů na obrazovce. Nelíbivé nápisy, jako třeba "Zbraň se zasekla" jsou nahraženy líbivějšími a viditelnějšími ikonami. Kromě toho tato modifikace ještě zlepšuje kvalitu krve. Upozoňuji jen na to, že koexistence s jinými modifikacemi je relativně problémová.
 
 
 

 
LIGHT_23
 
Verze: neuvedeno
Autor: Andrea_23
 
Tato drobná úprava vylepšuje intenzitu světla baterky. Konečně se tak můžete ve tmě orientovat skoro tak dobře, jako ve dne. Ale pozor! Čím víc si budete ve tmě svítit na cestu, tím víc na sebe upozorníte.
 
 

 
NEVIDITELNÉ ANOMÁLIE
 
 
Pro stalkery, jenž si chtějí potulování Zónou ještě více ztížit, je tu k dispozici malá modifikace, díky níž přestanou být anomálie vidět. Šrouby konečně přijdou ke slovu.
  
 

 
NO HEADBOBBING MINI MOD
 
 
Taky vás štve kývání hlavou při chůzi? S tímto malým modem bude obraz konečně fixní.
  
 

 
REALISM MOD
 
Verze: 1.0
Autor: Fabio83
 
Pod zavádějícím názvem se ukrývá malá úprava, která zabrání přiblížení během zaměřování skrz fixní hledí.
 
 


SHOW REWARD MOD
 
 
Nechcete být před přijmutím jakéhokoliv postranního úkolu v nejistotě a chcete se vyvarovat případnému zklamání? Tak v tom případě určitě oceníte tuto modifikaci, která vám souběžně s náhledem úkolu zobrazí i odměnu.
 
 

 
STALKER ARTIFACT MOD
 
Verze: 1.0
Autor: underwhelmed
 
Výborná modifikace, která mění účinek, výskyt a vlastnosti artefaktů. Mnoho z nich je účinnějších (což se však mnohokrát projeví i na vyšších negativech) a některé artefakty mají dokonce i více pozitivních vlastností nebo lepší vyváženost výhod a nevýhod. Například artefakt Pavučina už nezlepšuje chemické popáleniny o 5, ale rovnou o 30 procent, to samé i artefakt Krystal, který ještě více potlačuje radiaci a nevyčerpává tak drasticky organismus při sprintu.
 
 
   
SUPER F1 MOD
 
Verze: 1.4
Autor: NoMore
 
Vadí vám nedostatečná síla granátů? Chcete to změnit a ukázat tak celé Zóně, že jen vy jste ten nejlepší? Není problém - instantní jaderná hlavice v malém granátu na vás čeká v tomto modu.
 
 

 
TRADER MOD
 
Tato silně demotivující modifikace od Balnazzara slouží k tomu, aby všichni překupníci ve hře disponovali vším vybavením, které v Zóně existuje. Pak už jen stačí získat potřebný finanční obnos a můžete si opatřit například SEVA oblek, exoskeleton a nebo vynikající Gauss pušku.
 
 

  
UI MOD
 
Verze: neuvedeno
Autor: save
 
Velice zajímavá utilita, díky které si můžete podle své libosti přestavět všechny ukazatele na obrazovce, skrývat je, zmenšovat a podobně. Aplikaci společně se složkou s ostatními daty stačí jen nakopírovat do herního adresáře a začít přetvářet.
 
 
 
 

 
WEAPON BALLISTICS
 
Verze: 1.0
Autor: DocSlayer8
 
Chcete-li mít svého Stalkera ještě více reálnějšího, dozajista nepohrdnete touto malou úpravou, díky které se u všech zbraní změnila kadence, přesnost, dostřel a průraznost munice. Autor čerpal z poznatků z Wikipedie a podle toho následně upravil statistiky.