• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia Jún 23, 2017 5:57 am



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 234 ]  Choď na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Ďalší
 Rsa Viper's Real Zone Mod 6 
Autor Správa
Zástupce technické podpory
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Júl 03, 2008 3:38 pm
Príspevky: 2375
Bydlisko: Litoměřice
Odpoveď s citáciou
Poslať Rsa Viper's Real Zone Mod 6
Obrázok


Aktuální verze: 6.3 (816 MB)
Ke stažení: Hlavní balíček, Aktualizace (21.9.2016)
MD5 (hlavní balíček): b057ed4be1a68560335d5d44b18872c8 *

V podpisu je odkaz na seznam článků z vývoje.

* Pomocí hodnoty MD5 se zjišťuje, jestli se soubor správně stáhl.

Na DMP blogu naleznete základní informace (jak na logy, kontrolu MD5 hodnot a další).

_________________
Modifikace | Twitter


Sob Mar 29, 2014 1:33 pm
Profil
Zástupce technické podpory
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Júl 03, 2008 3:38 pm
Príspevky: 2375
Bydlisko: Litoměřice
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 6
Mód je připraven a ke stažení!

_________________
Modifikace | Twitter


Uto Apr 01, 2014 12:40 pm
Profil
Zkušený
Zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Sep 30, 2008 6:53 am
Príspevky: 633
Bydlisko: Banská Bystrica
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 6
Rsa Viper píše:
Mód je připraven a ke stažení!


Gratulujem priateľu, moje oko naznačuje, že sa čoskoro do toho pustím. :wink:

_________________
Obrázok


Uto Apr 01, 2014 2:25 pm
Profil ICQ
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Jún 21, 2008 8:51 am
Príspevky: 489
Bydlisko: CV
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 6
v autoparku (druhá mise) pořád padá:
FATAL ERROR

[error]Expression : fatal error
[error]Function : CScriptEngine::lua_error
[error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp
[error]Line : 73
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : LUA error: ... shadow of chernobyl\gamedata\scripts\blowout.script:270: attempt to index a nil value


stack trace:


Štv Apr 03, 2014 6:05 pm
Profil
Zástupce technické podpory
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Júl 03, 2008 3:38 pm
Príspevky: 2375
Bydlisko: Litoměřice
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 6
Máš čistou instalaci s 1.0005 patchem a bez úprav? Mód byl testován tak dlouho a nikdy to kvůli tomuhle "důvodu" nespadlo.

_________________
Modifikace | Twitter


Štv Apr 03, 2014 9:08 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Jún 21, 2008 8:51 am
Príspevky: 489
Bydlisko: CV
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 6
po reinstalu OS (win7-32bit)..první instalace SoC (orginál cz ) + patch 1.005 + mod (dle instrukcí) + dodatky (minimapa a neomezení pohledu)...úpravy jsem nedělal , neumím rozbalit .xdb soubory (to by mě taky zajímalo jak se to dá rozbalit )......zkusím to přeinstalovat a nebo ještě zahrát save před blowoutem
edit:
tak pomohl save před blow.,,problém byl asi s přijetím úkolu ( sos ) a já bohužel neměl lékárnu a ten stalker během blow. zhebnul , protože naskočilo něco jako info o nesplnění úkolu a hned pád do error (blow. právě probíhal)
edit II :
mám tady problém s úkolem od Wolfa...ten chce bednu dynamitu a zachránit Šikulu...ale jak to udělat .Šikula byl už tuhéj když jsem byl pro dynamit pro Sidoroviče a druhéj dynamit jsem nenašel (odevzdal jsem ho Sidor.)


Pia Apr 04, 2014 12:15 am
Profil
Zelenáč
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Pia Apr 04, 2014 9:37 am
Príspevky: 10
Bydlisko: Hodonín
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 6
Tak mám za sebou pár prvních chvil hraní a zatím se mi mod velice líbí :wink: akorát se mi stává že mi mizí stalkeři, třeba když přijdu v kordonu do vesničky tak tam nikdo není, ani wolf, když zajdu k Sidorovičovi a z5 tak se zase všichni objeví, stejně jak mám pozabíjet bandity v autoparku tak stalkeři co mi mají pomoct nikde nejsou a v autoparku taky nikdo, po znovu načtení se objeví, ne že by to byla nějaká mega chyba ale kazí to skvělý zážitek při hraní.


Pia Apr 04, 2014 9:44 am
Profil
Zástupce technické podpory
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Júl 03, 2008 3:38 pm
Príspevky: 2375
Bydlisko: Litoměřice
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 6
paus: Tolik může umřít, ale hra asi nějak přestala počítat s tim blowoutem (navíc ta má verze nezabíjí). Jak řikám, mód byl testovanej křížem krážem a nikdy to takhle podivně nespadlo.
Hraní módu je více variabilní a taky to jede stylem "domysli si sám", takže pro tu lékárničku jsi si mohl zaběhnout třeba k Sidovi (má i na to dialog). Šikulu banditi většinou popraví, protože kvůli němu zemřel ten bandita, kterého najdeš v depu/mlýnu u mostu.

Electrofit: Zní to jako nějaký syndrom z Vist, nebo jako hardwarový problém, protože mód ničím takovým během testování (však se to testovalo pár let) netrpěl a ani při mé poslední závěrečné zkoušce (před vydáním) se nic takového nedělo.

_________________
Modifikace | Twitter


Pia Apr 04, 2014 12:56 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Jún 21, 2008 8:51 am
Príspevky: 489
Bydlisko: CV
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 6
jenom upozorním..úkol se aktivuje brzo a peníze v té době nemám...mám pár věcí , ale Sidor. nic nevykupuje a do vesnice jít nemůžu (lékárna je drahá)
edit:
jest-li jsem pochopil tak existovala i alter. cesta k lékárně ?


Naposledy upravil paus dňa Pia Apr 04, 2014 1:09 pm, celkovo upravené 1



Pia Apr 04, 2014 1:04 pm
Profil
Zástupce technické podpory
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Júl 03, 2008 3:38 pm
Príspevky: 2375
Bydlisko: Litoměřice
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 6
Citácia:
třeba k Sidovi (má i na to dialog)


Edit: Ano, určitá část původních úkolů má nyní více možností v řešení.

_________________
Modifikace | Twitter


Naposledy upravil Rsa Viper dňa Pia Apr 04, 2014 1:30 pm, celkovo upravené 1

Reakce na pausův edit.



Pia Apr 04, 2014 1:05 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Jún 21, 2008 8:51 am
Príspevky: 489
Bydlisko: CV
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 6
Tak jdu na smetiště..zatím dobrý (ale těžký) ..opravdu některý věci fungují trochu jinak (no né trochu) a Wolf má smůlu tu zbran mu nedám !!!


Pia Apr 04, 2014 2:11 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9087
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 6
Electrofit: Zkontroluj si, jestli ti hra neběží na 1.0006 patchi a případně downgraduj na 1.0005. Měl jsem přesně tyhle problémy taky (akorát u sebe v DMP), když se aktualizovala Steam verze a já si toho nevšiml. Po načtení hry se přímo za mnou objevili tři další banditi namačkaní u sebe.

_________________
Obrázok


Pia Apr 04, 2014 2:12 pm
Profil WWW
Zástupce technické podpory
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Júl 03, 2008 3:38 pm
Príspevky: 2375
Bydlisko: Litoměřice
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 6
paus: Však o tom to je :). Máš možnosti výběru a nikdy nemusíš dělat všechno.

_________________
Modifikace | Twitter


Pia Apr 04, 2014 2:13 pm
Profil
Mírně zkušený
Mírně zkušený
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Sob Jún 21, 2008 8:51 am
Príspevky: 489
Bydlisko: CV
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 6
No stejně jsem osel...vesele jsem se dal na pochod a ted zjistil co ta wolf zbran používá za munici...tak save zpět a splnit Wolfovi jeho přání , protože ta munice bude asi hodně pozdě (doprdele)


Pia Apr 04, 2014 2:23 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Štv Sep 02, 2010 10:58 am
Príspevky: 87
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Rsa Viper's Real Zone Mod 6
Zasekl jsem se v x16,nemůžu se dostat se čtyřmi granáty F1 a AKčkem přes kontroléra.Dá se zabít,nebo se musí nějakým způsobem přelstít?Proběhnout by to šlo,ale sebrat ještě dokumenty a oblek, ani náhodou.Jak jste dopadly vy?


Ned Apr 06, 2014 7:38 pm
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 234 ]  Choď na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na: