• shadow of chernobyl
  • clearsky
  • call of pripyat
  • stalker 2
  • metro 2033
  • modding
  • larp
  • Čerrnobyl
  • forum
         | scorpions.cz | cheater.cz | gta.cz | mafia | gothic | nfs | tgames | doom3 | worms | webtech | ...
 
Datastors ModPack: Clear Sky Datastors ModPack: Shadow of Chernobyl Nebuďte lamy!
Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pon Jan 16, 2017 6:15 pm



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 16 ]  Choď na stránku 1, 2  Ďalší
 Nefunkčnosť modu 
Autor Správa
Zelenáč

Registrovaný: Str Dec 29, 2010 2:04 am
Príspevky: 3
Odpoveď s citáciou
Poslať Nefunkčnosť modu
Ľudia poradťe mi prosím stiahol som si mody Stalker_Complete_2009_v1.4.4_Setup a Stalker_Complete_2009_v1.4.3_Setup najprv som skusal nahodit 1.4.4 nahodi lsom to na stalkera s patchom 1.0005 a pri spusteni mi nabehol nejaky BugTrap ... alebo nieco podobne... a pri 1.4.3 sa mi stalo to iste Prosim ak viete ak sa to stalo uz niekomu poradte co dalej ....


Štv Dec 30, 2010 1:40 pm
Profil
Zástupce technické podpory
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Júl 03, 2008 3:38 pm
Príspevky: 2375
Bydlisko: Litoměřice
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Nefunkčnosť modu
FAQ a přidej sem log.

_________________
Modifikace | Twitter


Štv Dec 30, 2010 2:05 pm
Profil WWW
Zelenáč

Registrovaný: Str Dec 29, 2010 2:04 am
Príspevky: 3
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Nefunkčnosť modu
no tak podla toho navodu .... som nasiel ten log.... nech sa paci...

Kód:
* Detected CPU: AuthenticAMD , F15/M2/S3, 2200.00 mhz, 72-clk 'rdtsc'
* CPU Features: RDTSC, MMX, 3DNow!, SSE, SSE2

Initializing File System...
using fs-ltx fsgame.ltx
--found external arch mp_military_2.xdb0
FS: 32242 files cached, 5377Kb memory used.
Init FileSystem 2.330220 sec
'xrCore' build 3188, Oct 26 2007

Initializing Engine...
Executing config-script "user.ltx"...
[c:\users\public\documents\stalker-shoc\user.ltx] successfully loaded.
Starting INPUT device...
Loading DLL: xrRender_R2.dll
Loading DLL: xrGame.dll
* [win32]: free[4045060 K], reserved[63692 K], committed[85488 K]
* [ D3D ]: textures[0 K]
* [x-ray]: crt heap[7355 K], process heap[797 K], game lua[0 K], engine lua[0 K], render[0 K]
* [x-ray]: economy: strings[1126 K], smem[0 K]
Executing config-script "b:\games\s.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobyl\gamedata\config\default_controls.ltx"...
! cant convert dik_name for dik[144], prop=[P
[b:\games\s.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobyl\gamedata\config\default_controls.ltx] successfully loaded.
Executing config-script "user.ltx"...
Executing config-script "b:\games\s.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobyl\gamedata\config\rspec_extreme.ltx"...
! Unknown command:  r__dtex_range
! Unknown command:  r__ssa_glod_end
! Unknown command:  r__ssa_glod_start
! Unknown command:  r__wallmark_ttl
! Unknown command:  rs_detail
! Unknown command:  rs_skeleton_update
! Unknown command:  vid_bpp
[b:\games\s.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobyl\gamedata\config\rspec_extreme.ltx] successfully loaded.
Executing config-script "b:\games\s.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobyl\gamedata\config\default_controls.ltx"...
[b:\games\s.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobyl\gamedata\config\default_controls.ltx] successfully loaded.
[c:\users\public\documents\stalker-shoc\user.ltx] successfully loaded.
SOUND: OpenAL: enumerate devices...
SOUND: OpenAL: EnumerationExtension Present
devices Generic Hardware
SOUND: OpenAL: system  default SndDevice name is Generic Hardware
SOUND: OpenAL: default SndDevice name set to Generic Software
SOUND: OpenAL: All available devices:
1. Generic Software, Spec Version 1.1 (default)
2. Generic Software, Spec Version 1.1 (default)
SOUND: OpenAL: SelectBestDevice is Generic Software 1.1
SOUND: OpenAL: Required device: Generic Software. Created device: Generic Software.
* sound: EAX 2.0 extension: absent
* sound: EAX 2.0 deferred: absent
* sound : cache: 32773 kb, 3805 lines, 8820 bpl
Starting RENDER device...
* GPU [vendor:1002]-[device:9490]: ATI Radeon HD 4670
* GPU driver: 8.14.10.678
* CREATE: DeviceREF: 1
* Vertex Processor: PURE HARDWARE
*     Texture memory: 2289 M
*          DDI-level: 9.0
* GPU shading: vs(fffe0300/3.0/30), ps(ffff0300/3.0/30)
* GPU vertex cache: unrecognized, 16
* DVB created: 1536K
* DIB created: 512K
! Version conflict in shader 'def_shaders\def_aref'
! Version conflict in shader 'def_shaders\def_aref_v'
! Version conflict in shader 'def_shaders\def_trans'
! Version conflict in shader 'def_shaders\def_trans_v'
! Version conflict in shader 'def_shaders\def_trans_v_tuchi'
! Version conflict in shader 'def_shaders\lod_old'
! Renderer doesn't support blender 'effects\shadow_world'
! Version conflict in shader 'effects\watertest-1'
count of .thm files=6
load time=97 ms
* NULLRT supported
* ...and used
* HWDST/PCF supported and used
- r__tf_aniso 16
- r2_tf_mipbias 0.
Starting engine...
 
FATAL ERROR
 
[error]Expression    : fatal error
[error]Function      : CStringTable::Load
[error]File          : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\string_table.cpp
[error]Line          : 53
[error]Description   : <no expression>
[error]Arguments     : string table xml file not found string_table_includes.xml, for language eng
 

stack trace:



Štv Dec 30, 2010 3:12 pm
Profil
Zástupce technické podpory
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Štv Júl 03, 2008 3:38 pm
Príspevky: 2375
Bydlisko: Litoměřice
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Nefunkčnosť modu
Mělo by stačit změnit localization.ltx v složce config.

language = cze
font_prefix = _cent ;_west

A pak si tam ve složce text udělej kopii složky eng a tu přepiš na cze.

_________________
Modifikace | Twitter


Štv Dec 30, 2010 3:16 pm
Profil WWW
Zelenáč

Registrovaný: Str Dec 29, 2010 2:04 am
Príspevky: 3
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Nefunkčnosť modu
super dikes... FUNGUJE TO :))) :shock:


Štv Dec 30, 2010 4:06 pm
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Pia Dec 16, 2016 7:32 am
Príspevky: 6
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Nefunkčnosť modu
Zdravim :) Stalkera- Shadows ... hraju od nepameti a mam problem.Mod stalker Stalker_Complete_2009_v1.4.4_Setup mi z nejakeho duvodu sel automaticky na starsim PC, ted mam novejsi,pod Win 8.1, asi 10 her jede, tato s modem ne. Přepsal jsem .ltx,dle výše zmíněného návodu a to ve tvaru
language = cze
font_prefix = _cent ;_west
ale mám odmítnutý přístup. V nastavení Windows jsem si dal admin oprávnění a veškeré aktivní přístupy,stejnak mi je přístup k přepsání odepřen,jak ve word padu,tak v textu.Snad první věc,kterou jsem za celou dobu nevyřešil...poradí mi někdo?


Pia Dec 16, 2016 7:42 am
Profil
Zelenáč

Registrovaný: Pia Dec 16, 2016 7:32 am
Príspevky: 6
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Nefunkčnosť modu
Log:

* Detected CPU: AuthenticAMD , F15/M11/S1, 2611.00 mhz, 8-clk 'rdtsc'
* CPU Features: RDTSC, MMX, 3DNow!, SSE, SSE2

Initializing File System...
using fs-ltx fsgame.ltx
--found external arch mp_military_2.xdb0
FS: 32222 files cached, 6018Kb memory used.
Init FileSystem 3.011968 sec
'xrCore' build 3312, Feb 27 2008

Initializing Engine...
Executing config-script "user.ltx"...
[c:\users\public\documents\stalker-shoc\user.ltx] successfully loaded.
Starting INPUT device...
Loading DLL: xrRender_R2.dll
Loading DLL: xrGame.dll
* [win32]: free[4061656 K], reserved[37200 K], committed[95384 K]
* [ D3D ]: textures[0 K]
* [x-ray]: crt heap[7857 K], process heap[1367 K], game lua[0 K], engine lua[0 K], render[0 K]
* [x-ray]: economy: strings[1126 K], smem[0 K]
Executing config-script "c:\program files (x86)\thq\s.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobyl\gamedata\config\default_controls.ltx"...
! cant convert dik_name for dik[13], prop=[
! cant convert dik_name for dik[39], prop=[
! cant convert dik_name for dik[144], prop=[P
[c:\program files (x86)\thq\s.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobyl\gamedata\config\default_controls.ltx] successfully loaded.
Executing config-script "user.ltx"...
Executing config-script "c:\program files (x86)\thq\s.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobyl\gamedata\config\rspec_extreme.ltx"...
! Unknown command: r__dtex_range
! Unknown command: r__ssa_glod_end
! Unknown command: r__ssa_glod_start
! Unknown command: r__wallmark_ttl
! Unknown command: rs_detail
! Unknown command: rs_skeleton_update
! Unknown command: vid_bpp
[c:\program files (x86)\thq\s.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobyl\gamedata\config\rspec_extreme.ltx] successfully loaded.
Executing config-script "c:\program files (x86)\thq\s.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobyl\gamedata\config\default_controls.ltx"...
[c:\program files (x86)\thq\s.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobyl\gamedata\config\default_controls.ltx] successfully loaded.
[c:\users\public\documents\stalker-shoc\user.ltx] successfully loaded.
SOUND: OpenAL: enumerate devices...
SOUND: OpenAL: EnumerationExtension Present
devices Generic Hardware
SOUND: OpenAL: system default SndDevice name is Generic Hardware
SOUND: OpenAL: default SndDevice name set to Generic Software
SOUND: OpenAL: All available devices:
1. Generic Software, Spec Version 1.1 (default)
2. Generic Software, Spec Version 1.1 (default)
SOUND: OpenAL: SelectBestDevice is Generic Software 1.1
SOUND: OpenAL: Required device: Generic Software. Created device: Generic Software.
* sound: EAX 2.0 extension: absent
* sound: EAX 2.0 deferred: absent
* sound : cache: 32773 kb, 3805 lines, 8820 bpl
Starting RENDER device...
* GPU [vendor:10DE]-[device:F02]: NVIDIA GeForce GT 730
* GPU driver: 21.21.13.7633
* CREATE: DeviceREF: 1
* Vertex Processor: PURE HARDWARE
* Texture memory: 4087 M
* DDI-level: 9.0
* GPU shading: vs(fffe0300/3.0/30), ps(ffff0300/3.0/30)
* GPU vertex cache: recognized, 24
* DVB created: 1536K
* DIB created: 512K
! Version conflict in shader 'def_shaders\def_aref'
! Version conflict in shader 'def_shaders\def_aref_v'
! Version conflict in shader 'def_shaders\def_trans'
! Version conflict in shader 'def_shaders\def_trans_v'
! Version conflict in shader 'def_shaders\def_trans_v_tuchi'
! Version conflict in shader 'def_shaders\lod_old'
! Renderer doesn't support blender 'effects\shadow_world'
! Version conflict in shader 'effects\watertest-1'
count of .thm files=6
load time=105 ms
* NULLRT supported
* ...and used
* HWDST/PCF supported and used
* NV-DBT supported and used
- r__tf_aniso 16
- r2_tf_mipbias 0.
Starting engine...

FATAL ERROR

[error]Expression : fatal error
[error]Function : CStringTable::Load
[error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\string_table.cpp
[error]Line : 53
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : string table xml file not found string_table_includes.xml, for language eng


Pia Dec 16, 2016 9:59 am
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9083
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Nefunkčnosť modu
Spíš se podívej, jestli celá gamedata složka akorát nemá aktivní atribut "Jen pro čtení". Přepis normálních konfigů by nastavení systému omezovat nemělo.

_________________
Obrázok


Pia Dec 16, 2016 10:35 am
Profil WWW
Zelenáč

Registrovaný: Pia Dec 16, 2016 7:32 am
Príspevky: 6
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Nefunkčnosť modu
Mrknul jsem na to a stale stejny problem,dal jsem ruzne moznosti slozek jak jen cteni,bez I archivace ci bez apd.Nicmene stale mi je pristup odepren pri ukladani.Zadna zmena.Zkousel jsem nekolikrat I prrinstalovat.Nedsvno pred vymenou PC mi to slo,ted mam novy a tady to nerozchodim.S tim modem se mi to hodne libi,bez nej uz to nechci hrat,je to degradace oproti modu,kyery jsem si oblibil.Jeste by byla nejaka rada?Diky


Pia Dec 16, 2016 12:48 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9083
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Nefunkčnosť modu
Napadá mě ještě zkusit ten soubor překopírovat na plochu, tam upravit (pokud to půjde) a následně překopírovat zpátky (podobně se musela řešit editace fsgame.ltx). Pokud by ani to nezabralo, někam mi ten soubor nahraj.

_________________
Obrázok


Pia Dec 16, 2016 1:27 pm
Profil WWW
Zelenáč

Registrovaný: Pia Dec 16, 2016 7:32 am
Príspevky: 6
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Nefunkčnosť modu
Tak jsem zkoušel i snad nemožné, na ploše se mi to skutečně podařilo přepsat, ale stejne mi to pada i s timto textem, mrkni prosim na to, nelíbí se ten řádek s háčkama a čárkama...to tak má být? Jinak text zde z localization.ltx.Pokud je něco špatně, mohl bys mi sem prosim dát správný text, nebo tu část, která se musí změnit? Už jsem na pokraji...nevím co s tím.Zkoušel jsem i ty klikyháky fixnout, stejnak to samé.Díky

[string_table]
language = cze
font_prefix = _cent ;_west

;ńďčńîę xml ôŕéëîâ, ńîäĺđćŕůčő ňŕáëčöű ńčěâîëîâ
files = ui_st_pda, ui_st_mm_mp, ui_st_inventory, string_table_tutorial, string_table_general, string_table_includes, stable_dialog_manager, stable_dialog_manager_uni, stable_task_manager, stable_treasure_manager, string_table_level_tips, string_table_items, string_table_ui, string_table_enc_zone, string_table_outfit, stable_dialogs, stable_dialogs_escape, stable_dialogs_garbage, stable_dialogs_agroprom, stable_dialogs_deadcity, stable_dialogs_darkvalley, stable_dialogs_pripyat, stable_dialogs_labx18, stable_dialogs_bar, stable_dialogs_military, stable_dialogs_yantar, stable_dialogs_radar, stable_dialogs_aes, mp_st_speechmenu, ui_st_keybinding, ui_mp_teamdesc, ui_st_mm, stable_stories, ui_st_mapdesc, string_table_enc_social, string_table_enc_mutants, string_table_enc_weapons, string_table_enc_equipment, ui_st_mp, ui_st_other, stable_game_credits, string_table_abc2, stable_repair_dialogs, string_table_ngcmod, string_table_fc


Pia Dec 16, 2016 3:30 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9083
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Nefunkčnosť modu
Zkus do konfigu nakopírovat tohle znění:

Kód:
[string_table]
language = cze
font_prefix = _cent

files = ui_st_pda, ui_st_mm_mp, ui_st_inventory, string_table_tutorial, string_table_general, stable_dialog_manager, stable_dialog_manager_uni, stable_task_manager, stable_treasure_manager, string_table_level_tips, string_table_items, string_table_ui, string_table_enc_zone, string_table_outfit, stable_dialogs, stable_dialogs_escape, stable_dialogs_garbage, stable_dialogs_agroprom, stable_dialogs_deadcity, stable_dialogs_darkvalley, stable_dialogs_pripyat, stable_dialogs_labx18, stable_dialogs_bar, stable_dialogs_military, stable_dialogs_yantar, stable_dialogs_radar, stable_dialogs_aes, mp_st_speechmenu, ui_st_keybinding, ui_mp_teamdesc, ui_st_mm, stable_stories, ui_st_mapdesc, string_table_enc_social, string_table_enc_mutants, string_table_enc_weapons, string_table_enc_equipment, ui_st_mp, ui_st_other, stable_game_credits, string_table_abc2, stable_repair_dialogs, string_table_ngcmod, string_table_fc


Znaků za středníkem se nemusíš bát, protože ty hra ignoruje. Možná ti po spuštění hra spadne znovu (možná taky ne, uvidíme), ale tentokrát by se měl změnit obsah logu. Pokud by k tomu došlo, stačí sem ten výpis zase poslat a postupně se k výsledku dopracujeme.

_________________
Obrázok


Pia Dec 16, 2016 7:53 pm
Profil WWW
Zelenáč

Registrovaný: Pia Dec 16, 2016 7:32 am
Príspevky: 6
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Nefunkčnosť modu
Tak bohužel ani toto nezabralo,posílám log..fakt nevim, dříve jsem to zprovoznil a nyní...nějak to nevychází.Log je tu:

* Detected CPU: AuthenticAMD , F15/M11/S1, 2611.00 mhz, 8-clk 'rdtsc'
* CPU Features: RDTSC, MMX, 3DNow!, SSE, SSE2

Initializing File System...
using fs-ltx fsgame.ltx
--found external arch mp_military_2.xdb0
FS: 32242 files cached, 6018Kb memory used.
Init FileSystem 2.690491 sec
'xrCore' build 3312, Feb 27 2008

Initializing Engine...
Executing config-script "user.ltx"...
[c:\users\public\documents\stalker-shoc\user.ltx] successfully loaded.
Starting INPUT device...
Loading DLL: xrRender_R2.dll
Loading DLL: xrGame.dll
* [win32]: free[4062300 K], reserved[37544 K], committed[94396 K]
* [ D3D ]: textures[0 K]
* [x-ray]: crt heap[7857 K], process heap[1318 K], game lua[0 K], engine lua[0 K], render[0 K]
* [x-ray]: economy: strings[1126 K], smem[0 K]
Executing config-script "c:\program files (x86)\thq\s.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobyl\gamedata\config\default_controls.ltx"...
! cant convert dik_name for dik[13], prop=[
! cant convert dik_name for dik[39], prop=[
! cant convert dik_name for dik[144], prop=[P
[c:\program files (x86)\thq\s.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobyl\gamedata\config\default_controls.ltx] successfully loaded.
Executing config-script "user.ltx"...
Executing config-script "c:\program files (x86)\thq\s.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobyl\gamedata\config\rspec_extreme.ltx"...
! Unknown command: r__dtex_range
! Unknown command: r__ssa_glod_end
! Unknown command: r__ssa_glod_start
! Unknown command: r__wallmark_ttl
! Unknown command: rs_detail
! Unknown command: rs_skeleton_update
! Unknown command: vid_bpp
[c:\program files (x86)\thq\s.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobyl\gamedata\config\rspec_extreme.ltx] successfully loaded.
Executing config-script "c:\program files (x86)\thq\s.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobyl\gamedata\config\default_controls.ltx"...
[c:\program files (x86)\thq\s.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobyl\gamedata\config\default_controls.ltx] successfully loaded.
[c:\users\public\documents\stalker-shoc\user.ltx] successfully loaded.
SOUND: OpenAL: enumerate devices...
SOUND: OpenAL: EnumerationExtension Present
devices Generic Hardware
SOUND: OpenAL: system default SndDevice name is Generic Hardware
SOUND: OpenAL: default SndDevice name set to Generic Software
SOUND: OpenAL: All available devices:
1. Generic Software, Spec Version 1.1 (default)
2. Generic Software, Spec Version 1.1 (default)
SOUND: OpenAL: SelectBestDevice is Generic Software 1.1
SOUND: OpenAL: Required device: Generic Software. Created device: Generic Software.
* sound: EAX 2.0 extension: absent
* sound: EAX 2.0 deferred: absent
* sound : cache: 32773 kb, 3805 lines, 8820 bpl
Starting RENDER device...
* GPU [vendor:10DE]-[device:F02]: NVIDIA GeForce GT 730
* GPU driver: 21.21.13.7633
* CREATE: DeviceREF: 1
* Vertex Processor: PURE HARDWARE
* Texture memory: 4087 M
* DDI-level: 9.0
* GPU shading: vs(fffe0300/3.0/30), ps(ffff0300/3.0/30)
* GPU vertex cache: recognized, 24
* DVB created: 1536K
* DIB created: 512K
! Version conflict in shader 'def_shaders\def_aref'
! Version conflict in shader 'def_shaders\def_aref_v'
! Version conflict in shader 'def_shaders\def_trans'
! Version conflict in shader 'def_shaders\def_trans_v'
! Version conflict in shader 'def_shaders\def_trans_v_tuchi'
! Version conflict in shader 'def_shaders\lod_old'
! Renderer doesn't support blender 'effects\shadow_world'
! Version conflict in shader 'effects\watertest-1'
count of .thm files=6
load time=66 ms
* NULLRT supported
* ...and used
* HWDST/PCF supported and used
* NV-DBT supported and used
- r__tf_aniso 16
- r2_tf_mipbias 0.
Starting engine...

FATAL ERROR

[error]Expression : fatal error
[error]Function : CStringTable::Load
[error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\string_table.cpp
[error]Line : 53
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : string table xml file not found string_table_abc2.xml, for language cze


stack trace:


Pia Dec 16, 2016 10:30 pm
Profil
Technická podpora
Technická podpora
Obrázok užívateľa

Registrovaný: Uto Apr 03, 2007 2:31 pm
Príspevky: 9083
Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Nefunkčnosť modu
Zkus ten původní text v konfigu nahradit ještě za tohle:

Kód:
[string_table]
language = cze
font_prefix = _cent

files = ui_st_pda, ui_st_mm_mp, ui_st_inventory, string_table_tutorial, string_table_general, stable_dialog_manager, stable_dialog_manager_uni, stable_task_manager, stable_treasure_manager, string_table_level_tips, string_table_items, string_table_ui, string_table_enc_zone, string_table_outfit, stable_dialogs, stable_dialogs_escape, stable_dialogs_garbage, stable_dialogs_agroprom, stable_dialogs_deadcity, stable_dialogs_darkvalley, stable_dialogs_pripyat, stable_dialogs_labx18, stable_dialogs_bar, stable_dialogs_military, stable_dialogs_yantar, stable_dialogs_radar, stable_dialogs_aes, mp_st_speechmenu, ui_st_keybinding, ui_mp_teamdesc, ui_st_mm, stable_stories, ui_st_mapdesc, string_table_enc_social, string_table_enc_mutants, string_table_enc_weapons, string_table_enc_equipment, ui_st_mp, ui_st_other, stable_game_credits

_________________
Obrázok


Sob Dec 17, 2016 9:53 am
Profil WWW
Zelenáč

Registrovaný: Pia Dec 16, 2016 7:32 am
Príspevky: 6
Odpoveď s citáciou
Poslať Re: Nefunkčnosť modu
Sláva tvé práci!!! Ted už to jde a konečně se vším jak má.Perfekt, moc díky.Teda už jsem myslel, že se to nerozeběhne. Když už teda to jde, jen poslední dotaz, jde nějak omezená váha zvýšit?Jinak děkuji za ochotný přístup :)Bez tebe bych si to již nezahrál


Ned Dec 18, 2016 12:01 am
Profil
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 16 ]  Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na: