|
|
|
Registrovať •
FAQ
• Hľadať • Prihlásenie
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Počet príspevkov: 5 ] |
|
| Autor |
Správa |
|
jirka607
Mírně zkušený
Založený: Pi Nov 09, 2007 2:44 pm Príspevky: 359 Bydlisko: Zaton
|
 SDK pro CoP
Tak nevim jesli to víte ale GSC nám pod stromeček nadělily SDK pro Call Of Pripyat. http://files.gsc-game.com/st/xray-cop-sdk-setup.exe
_________________ http://puerto-sombra.myminicity.com/
|
| St Dec 29, 2010 8:59 pm |
|
 |
|
mnn
Veterán
Založený: So Mar 14, 2009 3:32 pm Príspevky: 1003 Bydlisko: GSC Game World, Kyjev
|
 Re: SDK pro CoP
Len podotknem, že je to full SDK, aj na singleplayer, nie ako SDK pre SoC či CS, ktoré boli určené len na multiplayer...
|
| Št Dec 30, 2010 6:38 pm |
|
 |
|
datastor
Technická podpora
Založený: Ut Apr 03, 2007 2:31 pm Príspevky: 8710 Bydlisko: Prakticky zařízená, jazykovědná, notně modifikovaná sluj
|
Vzhledem k tomu, že z prvního odkazu by se SDK stahoval přinejlepším den, je k dispozici reupload na FileFront. Ještě jsem ale nezkoušel.
| Št Dec 30, 2010 7:54 pm |
|
 |
|
GenezisO
Zelenáč
Založený: So Dec 31, 2011 10:08 am Príspevky: 154 Bydlisko: NPP - strecha, na lehátku
|
Ja som to uz x krat skusal, ale vzdy ked som v zapnutom SDK chcel nieco otvorit ,OPEN FILE, tak mi to seklo, a tiez neviem na co mi ten SDK je, ked to zapnem je tam prazdna rovina na ktorej si mozem urobit mapu, objekty atd. ale naco mi je taka nova lokace ked ja chcem len upravit napr. dej hry, questy a hlavne configi, podla mna je SDK uplne na p... 
_________________ Je len jedno miesto, kde Chuck Norris nebol, v Zóne
|
| So Dec 31, 2011 2:04 pm |
|
 |
|
Sych
Zelenáč
Založený: Pi Júl 01, 2011 9:11 am Príspevky: 55 Bydlisko: Základna Povinnosti
|
Chtěl jsem si upravit lokace jenže se mi to při otvírání mapy taky sekne...
|
| Po Júl 30, 2012 2:44 pm |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Počet príspevkov: 5 ] |
|
Kto je prítomný |
Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí. |
|